Voedselbankaktie 2019

Ook dit jaar verzamelen we bij Klean & sa weer produkten voor o.a. de voedselbank en gezinnen in onze omgeving. Voor elk produkt wat u inlevert ontvangt u een kortingsbon waarmee u op vrijdag 27 december een artikel naar keuze (echt alles doet mee, ook afgeprijsde artikelen) met 50% korting kunt aanschaffen! Zo luiden we het jaar nog even vrolijk en voordelig uit en kunnen we heel veel gezinnen een enorm plezier doen! Het maximale aantal bonnen per persoon is 4 maar u mag natuurlijk altijd meer produkten komen brengen.

In overleg met een instantie, welke zich hier mee bezig houdt, proberen we een aantal complete (kerst)pakketten samen te stellen voor gezinnen in onze directe omgeving. Wij vonden dit een fijn idee en we hopen u ook. Zelf zijn wij niet op de hoogte van welke gezinnen deze pakketten ontvangen maar u kunt er vanuit gaan dat ze goed terecht komen en dat er ook produkten in komen die bij deze gezinnen meer dan welkom zijn. Wanneer u voor de “nuttige” produkten zorgt, zorgen wij voor een “lekker” extraatje. Produkten die eventueel over zijn na het samenstellen van de kerstpakketten worden door ons bij de voedselbank gebracht.

Hierbij een lijstje van de produkten welke het meeste nodig zijn:
Pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel, koffie/thee, koffiemelk, suiker, wasmiddel, schoonmaakmiddel, mix/saus voor pasta, ranja, houdbaar broodbeleg, (olijf)olie, mayonaise, babymelkpoeder, pannenkoekmeel. A.u.b. geen aangebroken verpakkingen inleveren.

Doet u ook weer mee?

I.v.m. het samenstellen van de pakketten graag uw produkten voor 22 december inleveren.

Regels en voorwaarden 27 december.
U mag maximaal 4 bonnen per persoon gebruiken.
I.v.m. de hoge korting welke u ontvangt moeten wij een aantal dingen die normaal gesproken wel gelden laten vervallen.
*Twee voor … drie voor … e.d. vervalt
*Na- en of bijbestellingen zijn niet mogelijk
*Korting geld niet op reeds bestelde produkten
*U kunt op 27 december geen kleding komen ruilen
*Geld teruggave is niet mogelijk
*Ruilen is niet mogelijk
*Geen bijschrijvingen in het klantenbestand

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

De frouljuh van Klean & sa

Ps: Ben je zelf niet in de gelegenheid om langs te komen? Je mag je artikelen gerust aan iemand meegeven en wanneer je dit even meld krijg je ook voor diegene 4 bonnen. Het is wel belangrijk dat je op de inleverdag wel aanwezig kunt zijn omdat er maar 4 bonnen per persoon ingeleverd mogen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *