Hoe maak ik een winkelafspraak?

Wanneer je een shop-afspraak maakt, alleen of samen met iemand, plannen we jou/jullie in principe voor een uur in. Zo heb je rustig de tijd om op je gemak lekker te struinen en te passen. En vind je niks van je gading, ook geen probleem! Wij zijn al superblij dat we jou weer mogen ontvangen als klant en gaan hier soepel op de “Klean & sa manier” mee om ;). Wel kunnen we ons voorstellen dat dit voor jou misschien een drempel kan zijn om een afspraak te maken. Daarom hebben we een oplossing bedacht die zowel voor jou als voor ons een leuke “draai” hier aan kan geven en waardoor je misschien zegt: Ik ga toch een afspraak inplannen.

Mocht je onverhoopt niks van je gading kunnen vinden dan zijn wij er van overtuigd dat dit op een later tijdstip, of wanneer we weer volledig open zijn, wel gaat lukken. Daarom bieden jou de mogelijkheid om, wanneer je niks kunt vinden, een kadobon aan te schaffen voor 40 euro welke bij je volgende bezoek 50 euro waard is. Zo voel jij je niet bezwaard, en wij zijn blij met deze omzet! 

LET OP JE BENT NIETS VERPLICHT, wij bieden dit aan als extra service … Niks moet, alles mag! Wij houden van een ongedwongen sfeer en zijn, we zeggen het nog maar een keer, superblij dat we jullie weer in de winkel zien!

Een afpraak maken?
-stuur ons een apje 06-30019714
-bel onder winkeltijden met 0511-443696

De afspraken worden ingepland tijdens onze “normale” openingstijden*.

Voor bestellingen die via de app, ook parfums/panty’s/enz., zijn gemaakt hoef je geen shopafspraak in te plannen. Hiervoor spreken we een afhaaltijd af welke jou uitkomt.

We hopen je gauw weer te ontmoeten bij ons in de winkel!

De frouljuh fan Klean & sa!

De bon is te gebruiken op niet afgeprijsde artikelen en heeft een onbeperkte geldigheidsduur.
*’s Avonds een afspraak maken is alleen mogelijk om 19.00 i.v.m. de avondklok.