Doet u ook weer mee? Voor de voedselbank en 50% korting?

Ook dit jaar verzamelen we bij Klean & sa weer produkten voor o.a. de voedselbank. Vanaf nu t/m dinsdag 20 december kunt u deze produkten bij ons inleveren. Voor elk produkt wat u inlevert ontvangt u een waardebon waarmee u op vrijdag 30 december een artikel naar keuze (echt alles doet mee, ook afgeprijsde artikelen) met 50% korting kunt aanschaffen! Zo luiden we het jaar nog even vrolijk en voordelig uit! Het maximale aantal bonnen per persoon is 4 maar u mag natuurlijk altijd meer produkten komen brengen.

We hebben dit jaar voor een iets andere invulling van de produkten gezorgd. In overleg met een instantie welke zich hier mee bezig houdt hebben we besloten om ook een aantal complete (kerst)pakketten samen te stellen voor gezinnen in onze directe omgeving. Wij vonden dit een fijn idee en we hopen u ook. Zelf zijn wij niet op de hoogte van welke gezinnen deze pakketten ontvangen maar u kunt er vanuit gaan dat ze goed terecht komen en dat er ook produkten in komen die bij deze gezinnen meer dan welkom zijn. En wij zorgen er voor dat de overige produkten bij de voedselbank terecht komen.

Hierbij een lijstje van de produkten welke het meeste nodig zijn:
Pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel, koffie/thee, koffiemelk, suiker, wasmiddel, schoonmaakmiddel, mix/saus voor pasta, ranja, houdbaar broodbeleg, (olijf)olie, mayonaise, babymelkpoeder, pannenkoekmeel.

Doet u ook weer mee?

Regels en voorwaarden 30 december.
U mag maximaal 4 bonnen per persoon gebruiken.
I.v.m. de hoge korting welke u ontvangt moeten wij een aantal dingen die normaal gesproken wel gelden laten vervallen.
*Twee voor … drie voor … e.d. vervalt
*Na- en of bijbestellingen zijn niet mogelijk
*Korting geld niet op reeds bestelde produkten
*U kunt op 30 december geen kleding komen ruilen
*Geld teruggave is niet mogelijk
*Ruilen is niet mogelijk
*Geen bijschrijvingen in het klantenbestand

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Ytsje en Alie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *