Collectie

In de slider hierboven zie je enkele sfeerfoto’s van artikelen uit huidige collectie.

Je vindt bij ons o.a. de merken; Feetje, Cars (dames & heren), New Star (dames & heren), Red Button, Fos, &CoWoman, *Yest, Jacqueline de Yong, Enjoy, Angelle Milan, Per Tutti, IzNaiz, Vieuw, White Ellefund, Suzy-Q, Only Camakoma, Junarose, Zizzi. In het seizoen worden deze merken regelmatig aangevuld met trendy artikelen van diverse merken.

Daarnaast kun je met de accessoires van Stras4you en Zilla je gekochte items perfect afstijlen.

Zoek je een lekkere parfum, van hoogwaardige kwaliteit, voor een nette prijs? Het hervulbare “parfum-van-de-tap” concept van Parfum Point Refill geniet steeds meer bekendheid en doet met haar topgeuren, gegarandeerde geurduur 6-8 uur, niet onder voor de bekende parfumhuizen. Zowel voor hem als voor haar is er keuze uit ruim 435 geuren waarvan er meer dan 120 uit voorraad leverbaar zijn. Parfum Point Refill: goed voor het mileu en je portomonee.

Voor een fijne geur voor je interieur ben je bij ons ook aan het juiste adres. Het merk Bridgewater voert een lijn van heerlijke interieurgeuren, o.a. geurzakjes en geurkaarsjes, voor elke tijd van het jaar. Ruiken=gebruiken!

Meer info over al onze produkten en kleding? Volg ons op facebook en/of instagram. Dan ben je steeds op de hoogte van de nieuwste artikelen & trends!

Oant Klean & sa

*Een deel van de collectie van Yest vind je bij ons in de winkel. Voor de complete collectie kun je ook even op de Klean & sa webshop van Yest kijken en daar eventueel je bestelling plaatsen. Hiernaast vind je de link.